1. Home
  2. Careers
  3. Jobs at bp
  4. Communicatie Medewerker

Communicatie Medewerker

Communicatie Medewerker

  • Location Netherlands - Europoort - Rotterdam - Refinery
  • Travel required No
  • Job category Communications & External Affairs Group
  • Relocation available No
  • Job type Professionals
  • Job code 138360BR
  • Experience level Intermediate
Apply Search all jobs at bp

Job summary

Grade IResponsible for developing and implementing an effective and measurable communications and engagement annual plan, aligned with the overall country/regional business objectives, developing appropriate messaging for all target audiences.

Werken voor een wereldwijd energiebedrijf, lijkt je dat wat? Zo’n 75.000 collega’s in 80 landen zetten zich elke dag in om miljoenen mensen van licht, warmte en mobiliteit te voorzien. Wij werken tegelijkertijd hard aan oplossingen voor de complexe energie-uitdagingen van de toekomst, een duurzame toekomst.

Sluit je bij ons aan en werk mee aan de oplossingen van vandaag en morgen!
Bij bp krijgt iedereen gelijke kansen. Wij discrimineren niet op basis van ras, religie, huidskleur, nationaliteit, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of beperking. Een werkplek bij bp moet voor jou een veilige plek zijn, in elke betekenis van het woord.
Wil je ervaren hoe wij met passie energie schoner en beter maken - en hoe jij jouw rol kunt spelen in ons dreamteam? Kom dan bij ons werken als

Communicatie medewerker

Het Communications & External Affairs (C&EA)-team Nederland, België en Frankrijk ondersteunt de reputatie van bp en alle bedrijfsonderdelen waarin we actief zijn. Ben jij een communicator in hart en nieren die graag in gesprek gaat met zowel medewerkers als de samenleving? Ben jij een storyteller die feilloos aanvoelt hoe we onze strategie en ambities overal kunnen uitleggen? Verplaats je je zonder moeite in anderen en maak je in no-time een scherpe stakeholderanalyse? Dan ben je hier op de juiste plaats.
Als onderdeel van het team betrekken we je graag bij:
- de effectieve communicatie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen zoals de raffinaderij, de retail business en management;
- interne communicatie campagnes, inclusief analyses en rapportages;
- de harmonisatie van C&EA in Europa, door de invoering van gestandaardiseerde werkwijzen, processen, procedures en systemen.
- externe campagnes, zowel fysiek als online, gericht op strategie maar ook op sociale activiteiten, inclusief analyses en rapportages.


Wij zoeken een collega met de volgende eigenschappen en vaardigheden:
- Relevante werkervaring (MBO-plus of HBO-niveau) in communicatie en/of campaigning.
- Teamspeler met een open, creatieve, assertieve, flexibele manier van werken.
- Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) en social media/digitale vaardigheden.
- Vloeiend Nederlands en Engels (must). Hierbij is ook de schriftelijke taalvaardigheid van groot belang.
- Project, planning & programma management competenties en ervaring.
- Bereidheid om op ons bp Rotterdam Europoort kantoor te werken. Wij ondersteunen thuiswerken, maar zien graag dat je minimaal 3 dagen per week op kantoor bent om aansluiting te vinden bij je collega's.

Apply Search all jobs at bp