Wist u dat… gebruikersbeheer

... inactieve mailadressen handmatig verwijderd moeten worden?

Bij BP maken wij het u graag zo eenvoudig mogelijk. Zo kunt u via uw persoonlijke account op BP Online Beheer eenvoudig zelf gebruikers toevoegen, wijzigen of verwijderen. Werkt u vanuit BP CardController met meerdere profielen en ontvangen die ook waarschuwingen? Dan dient u, bij het wijzigen van een gebruiker, het mailadres waar deze waarschuwingen naar worden verstuurd handmatig te wijzigen.

Een voorbeeld ter illustratie:
Meneer Bakker van firma Transport BV gaat uit dienst. Zijn inlogaccount wordt verwijderd en er komt een nieuwe gebruiker voor het Online Beheer. Transport BV werkt met profielen en in het verleden werden alle waarschuwingen (zoals verkeerde brandstof, verkeerde locatie, teveel tankingen etc.) naar het mailadres van meneer Bakker gestuurd. Bij het verwijderen van het inlogaccount van meneer Bakker is zijn mailadres (tbv de waarschuwingen) niet automatisch uit het systeem verwijderd. Hierdoor worden er dus nog wekenlang mails met waarschuwingen naar een inactief mailadres gestuurd.

Kortom: wilt u vanuit Online Beheer een gebruiker wijzigen / verwijderen en werkt u met profielen in BP CardController? Dan moet u het e-mailadres van deze gebruiker nog handmatig verwijderen. U doet dit via:

OLS > control panel > wijzig instellingen van het menu > update cardcontroller instellingen > volgende

Hier wijzigt u het mailadres en klikt vervolgens op ‘voltooien’.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons Business Service Centre op 0800 – 020 36 31.