Visco 2000 20W-50

Visco 2000 20W-50 me Teknologjinë e Mbrojtjes së Motorit Cleanguard™ është një vaj motori Premium.

Për çfarë shërben?

Është i përshtatshëm për motorët e automjeteve me benzinë, naftë dhe LPG, ku prodhuesi rekomandon API CL/CF, ose ACEA A3/B3, ose specifikime të mëparshme.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

Visco 2000 20W-50 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
  • ACEA A3/B3
  • API SL/CF
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.

Automotive industry

Specifikime të ACEA:
  • ACEA A3/B3 për intervale standarde të shërbimit për makinat me motor benzine dhe nafte.
Specifikimet e mëposhtme të ACEA:
  • API SL për motorët e benzinës.
  • API CF për motorët e naftës.

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

Visco 2000 20W-50 ofron përfitimet e mëposhtme për serviset, distributorët ose shitësit me pakicë:
  • I përshtatshëm për një gamë të gjerë tipash dhe aplikimesh motori.
  • Kosto të reduktuara të inventarit.

Përfitimet për konsumatorët

Visco 2000 20W-50 ofron përfitimet e mëposhtme:
  • Pastërti e provuar e motorit.
  • Mbrojtje e sigurt e motorit për kushte normale të drejtimit të automjetit.