Visco 2000 A3/B3 15W-40

Visco 2000 A3/B3 15W-40 me Teknologjinë e Mbrojtjes së Motorit CleanGuard™ është një vaj motori Premium.
 

Për çfarë shërben?

Është i përshtatshëm për motorët me benzinë dhe ata me naftë të makinave, ku prodhuesi rekomandon specifikime API SL/CF, ACEA A3/B3 ose të mëparshme. Visco 2000 A3/B3 15W-40 është po ashtu i miratuar për përdorim te makinat Mercedes Benz, Audi, VW, Seat, Skoda dhe Fiat.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

Visco 2000 A3/B3 15W-40 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA A3/B3
 • API SL/CF
 • VW 505 00
 • MB-Approval 229.1
 • Fiat 9.55535.D2
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.

Specifikime të industrisë

Specifikime të ACEA
 • ACEA A3/B3 për intervalet standarde të shërbimit për makinat me motor benzine dhe nafte.
Specifikimet e mëposhtme të API
 • SL për makinat me motor benzine.
 • CF për makinat me motor nafte.

Specifikime të prodhuesit të makinës

Gjithashtu kjo është miratuar krahas specifikimeve të prodhuesve të automjeteve të mëposhtme:
 • Mercedes Benz approval 229.1 për makinat MB më të vjetra me motor benzine dhe nafte me intervale standarde të ndërrimit të vajit.
 • Volkswagen approval VW 501 01 për makinat me benzinë dhe naftë të shitura përpara vitit 2006 që plotësojnë kërkesat e emetimit Euro III ose të mëparshëm.
 • Volkswagen approval 505 00 për intervalet standarde të ndërrimit të vajit në tipat më të përdorura aktualisht te makinat Audi, VW, Seat dhe Skoda, përveç atyre të pajisura me FGN.
 • Plotëson gjithashtu specifikimin e Fiatit, Fiat 9.55535-D2 për makinat e naftës

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

Visco 2000 A3/B3 15W-40 ofron përfitimet e mëposhtme për serviset, distributorët ose shitësit me pakicë:
 • I përshtatshëm për një gamë të gjerë motorash dhe aplikimesh.
 • Kosto të reduktuar të inventarit.

Përfitimet për konsumatorët

Visco 2000 A3/B3 15W-40 ofron përfitimet e mëposhtme:
 • Pastërti e provuar e motorit.
 • Mbrojtje e sigurt e motorit për kushtet normale të drejtimit të mjetit.

Mund të zëvendësojë

 • Visco 2000 15W-40
 • Visco 2000 Diesel 15W-40