Visco 3000 A3/B4 10W-40

Visco 3000 A3/B4 10W-40 me Teknologji të Mbrojtjes së Motorit CleanGuard™ është vaj motori pjesërisht sintetik.

Për çfarë shërben?

Është i përshtatshëm për motorët me benzinë dhe ata me naftë ku prodhuesi rekomandon specifikime API SL/CF, ACEA A3/B4 ose të mëparshme. Visco 3000 A3/B4 10W-40 është miratuar gjithashtu për përdorim te makinat Mercedes Benz, Audi, VW, Seat, Skoda dhe Fiat.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

Visco 3000 A3/B4 10W-40 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA A3/B4
 • API SL/CF
 • VW 501-01
 • VW 505 00
 • MB-Approval 229.1
 • Fiat 9.55535.D2
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.

Specifikime të industrisë

Specifikime të ACEA:
 • ACEA A3/B4 për intervale të zgjatura të shërbimit për makinat me motor benzine dhe nafte
Specifikime të API:
 • SL për makinat me motor benzine.
 • CF për makinat me motor nafte.

Specifikime të prodhuesit të makinës

Gjithashtu kjo është miratuar krahas specifikimeve të prodhuesve të automjeteve të mëposhtme:
 • Mercedes Benz approval 229.1 për makinat MB më të vjetra MB, me motor benzine dhe nafte me intervale standarde të ndërrimit të vajit.
 • Volkswagen approval VW 501 01 për makinat me benzinë dhe ato me naftë të shitura përpara vitit 2006 që plotësojnë kërkesat e emetimit Euro III ose të mëparshëm.
 • Volkswagen approval 505 00 për intervalet standarde të ndërrimit të vajit, në shumicën e llojeve të motorëve aktualë të përdorur te makinat Audi, VW, Seat dhe Skoda, përveç atyre të pajisura me FGN.
 • Plotëson gjithashtu specifikimin e Fiatit Fiat 9.55535-D2 për makinat me naftë.

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

Visco 3000 A3/B4 10W-40 ofron përfitimet e mëposhtme për serviset, distributorët ose shitësit me pakicë:
 • I përshtatshëm për një gamë të gjerë motorash dhe aplikimesh.
 • Kosto të reduktuar të inventarit.

Përfitimet për konsumatorët

Visco 3000 A3/B4 10W-40 ofron përfitimet e mëposhtme:
 • Pastërti e përmirësuar e motorit.
 • Mbrojtje e përparuar për kushtet normale të drejtimit të mjetit.
 • Konsum i reduktuar i vajit.

Mund të zëvendësojë

 • Visco 3000 10W-40
 • Visco 5000 10W-40