Visco 5000 C 5W-40

BP Visco 5000 C 5W-40 është një vaj sintetik premium i teknologjinë Cleanguard™ për mbrojtjen e motorëve që ofron pastrim të shkëlqyer të motorëve dhe mbrojtje të sistemit të emetimit të përdorur në shumë automjete moderne si me benzinë ashtu edhe me naftë. 

Për çfarë shërben?

 Formula e përmirësuar e përbërjes së saj tashmë i përmbahet të dhënave teknike më të fundit MB 229.51 dhe BMW Longlife-04.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

BP Visco 5000 C 5W-40 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA C3
 • API SM/CF
 • BMW Longlife-04
 • MB-Approval 229.31/229.51
 • VW 502 00/ 505 00/ 505 01
 • Ford WSSM2C917-A
 • Fiat 9.55535-S2
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

 • Shërbim ndaj më shumë makinave – më pak shpenzime, më pak gabime
 • Cilësi më e lartë e ofruar nëpërmjet formulave të përmirësuara
 • Etiketë e krijuar sipas studimeve të posaçme – e thjeshtë për t'u kërkuar, e thjeshtë për t'u shitur

Përfitimet për konsumatorët

 • Formulë e përmirësuar
 • I përmbahet kërkesave teknike më të fundit MB 229.51 dhe BMW Longlife-04
 • Pastrim i shkëlqyer i motorëve
 • Mbrojtje e përparuar
 • Konsum i reduktuar i vajit dhe emisioneve të dëmshme