Visco 5000 FE 5W-30

BP Visco 5000 FE 5W-30 me Teknologjinë e Mbrojtjes së Motorit CleanGuard™ është një vaj motori sintetik i cilësisë Premium.

Për çfarë shërben?

Krahas specifikimit WSS-M2C-913-C është i miratuar për përfitime shtesë në ekonominë e karburantit tek motorët Ford të përdorur tek të gjitha makinat e sotme Ford, si dhe disa Volvo, Jaguar dhe Land-Rover.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

BP Visco 5000 FE 5W-30 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA A5/B5
 • API SM/CF
 • ILSAC GF-4
 • Ford WSS-M2C913-C
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.

Specifikime të industrisë

Specifikime të ACEA:
 • ACEA A5/B5 për makinat me përfitime shtesë të Ekonomisë së Karburantit dhe intervale të zgjatur të shërbimit dhe motorët e naftës.
Specifikimet e fundit të API
 • API SM për motorët e benzinës
 • API CF për motorët e naftës
 • ILSAC GF-4 për vajrat e motorit të benzinës API SM me kapacitet shtesë të efikasitetit të karburantit.

Specifikime të prodhuesit të makinës

Është i miratuar gjithashtu krahas Ford specifikimit WSS-M2C-913-C për përfitime shtesë në ekonominë e karburantit tek motorët Ford të përdorur tek të gjitha makinat e sotme Ford, plus disa Volvo, Jaguar dhe Land-Rover

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

BP Visco 5000 FE 5W-30 ofron përfitimet e mëposhtme për serviset, distributorët ose shitësit me pakicë:
 • I përshtatshëm për një gamë të gjerë tipash dhe aplikimesh motori.
 • Kosto të reduktuara të inventarit.

Përfitimet për konsumatorët

BP Visco 5000 FE 5W-30 ofron përfitimet e mëposhtme:
 • Përfitime domethënëse në ekonominë e karburantit mbi limitet standarde të industrisë për kategoritë ACEA A/B dhe kërkesat API/ILSAC për lubrifikantët efikasë të karburantit.
 • Pastërti e shkëlqyer e motorit.
 • Mbrojtje gjithpërfshirëse e motorit.
 • Redukton emetimet e dëmshme.
 • Efikasitet fantastik të karburantit.