Visco 5000 M 5W-30

BP Visco 5000 M 5W-30 është një vaj motori sintetik premium i teknologjisë CleanGuard™ për mbrojtjen e motorëve, i cili përmbush kërkesat e reja teknike ACEA-08 A3/B4/C3 dhe GM dexos 2. 

Për çfarë shërben?

Ai ndihmon gjithashtu në kursimin e lëndës djegëse, pakëson sasinë e vajit të konsumuar dhe siguron pastrim të shkëlqyer të motorit.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

Visco 5000M 5W-30 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA A3/B4/C3
 • MB-Approval 229.31/229.51
 • BMW Longlife-04
 • General Motors dexos 2**
 • VW 502 00/ 505 00
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.
**Krijuar për motorë që kanë nevojë për vaj motori GM dexos 2; ky produkt mund të përdoret edhe për produktet GM LL-A-025 sose LL-B-025 siç ishte specifikuar paraprakisht.

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

Visco 5000 M 5W-30 offers the following benefits for workshops, distributors or retailers:
 • Shërben më shumë automjete – më pak shpenzime, më pak gabime
 • Cilësi më e lartë e ofruar nga formulat e reja
 • Etiketë e krijuar në bazë të kërkimeve të posaçme – e thjeshtë për t'u kërkuar, e thjeshtë për t'u shitur

Përfitimet për konsumatorët

 • Pastrim i shkëlqyer i motorëve
 • Provon cilësinë e saj të lartë nëpërmjet formulës së re
 • Përmbush kërkesat e reja teknike ACEA-08 A3/B4/C3 dhe GM dexos 2
 • Plotëson nevojat e automjeteve moderne Diesel (me naftë) të pajisura me filtra të sistemit Diesel
 • Kursen ushqimin, pakëson konsumin e vajit