Visco 7000 C 5W-40

BP Visco 7000 C 5W-40 është një vaj sintetik super premium që ofron pastrim të shkëlqyer të motorëve, i teknologjisë së mbrojtjes së motorëve CleanGuard™.

Për çfarë shërben?

Formula e saj mbron shkëlqyeshëm si motorët me benzinë ashtu edhe ata me naftë. Plotëson gjithashtu edhe kërkesat e reja teknike ACEA-08 A3/B4/C3 dhe GM dexos 2.

Specifikim Teknik

Pamja e përgjithshme

Visco 7000C 5W-40 plotëson specifikimet e mëposhtme*.
 • ACEA A3/B4, C3
 • API SN/CF
 • BMW Longlife-04
 • MB-Approval 229.31/229.51
 • VW 502 00/ 505 00
 • Fiat 9.55535-S2
 • General Motors dexos 2**
Për rekomandime për një makinë të veçantë, lutemi të përdorni përzgjedhësin tonë të produktit.
*Gjithnjë konsultohuni me manualin e makinës suaj.
**Krijuar për motorë që kanë nevojë për vaj motori GM dexos 2; ky produkt mund të përdoret edhe për produktet GM LL-A-025 sose LL-B-025 siç ishte specifikuar paraprakisht.

Përfitimet

Përfitimet për klientët e biznesit

 • Shërbim ndaj më shumë makinave – më pak shpenzime, më pak gabime
 • Cilësi më e lartë nëpërmjet formulave të përmirësuara
 • Etiketë e krijuar në bazë të kërkimeve të posaçme – e thjeshtë për t'u kërkuar, e thjeshtë për t’u shitur

Përfitimet për konsumatorët

 • Pastrim i shkëlqyeshëm i motorëve
 • Provon cilësinë e saj nëpërmjet një formule të re
 • Përmbush kërkesat e reja teknike ACEA-08 A3/B4/C3 dhe GM dexos 2
 • Plotëson nevojat e automjeteve moderne me naftë të pajisura me filtra të sistemit Diesel
 • Ofron mbrojtje të shkëlqyer