• Albania
  • CleanGuard ™ Teknologji

CleanGuard ™ Teknologji

Prezantimi i teknologjisë së re të mbrojtjes së motorit CleanGuard™

Motorët e pastër zgjasin më shumë dhe funksionojnë më mirë. Për njerëzit që mbështeten te makina e tyre çdo ditë, inxhinierët e BP kanë nxjerrë një BP Visco të ri me CleanGuard™, një sistem mbrojtjeje motori që thjesht i mban motorët më të pastër për një kohë më të gjatë.
  • Parandalon ndërtimin e depozitimit
  • Redukton degradimin e vajit
  • Minimizon veshjen e motorit
Përdorimi i vazhdueshëm i makinave bën që motorët t'i nënshtrohen një agresioni intensiv të kontaminuesve të formuar në brendësi. Nëse nuk neutralizohen, këta kontaminues krijojnë depozita, duke u bërë kështu shkaktarët kryesorë të uljes së efikasitetit dhe dobësimit të motorit. Lubrifikantët e rinj BP Visco me teknologjinë CleanGuard™ përmbajnë përbërës specifikë që luftojnë kirjimin e depozitimeve dhe ngjitjen e tyre tek pjesët e ndjeshme të motorit.
BP Visco me CleanGuard™ ju ofron një mbrojtje më të lartë, të përditshme që zgjat jetëgjatësinë e motorit dhe shkakton më pak probleme. A s'është kjo ajo që ju nevojitet?