• Albania
  • Lubrifikantet e makinave të transportit

Lubrifikantët e Makinave të Transportit

Çdo vaj BP për motorët e makinave të transportit është krijuar për të plotësuar kërkesat e industrisë. Për të gjitha llojet e vajrave, nga ai monogradë bazë i motorit deri te ai multigradë dhe sintetik, ne i kushtojmë vëmendje sigurisë.

Vanellus Max Drain 5W-30

Vanellus Max Drain 5W-30 është një vaj sintetik i motorëve të naftës që ofron një mbrojtje fantastike dhe intervale të zgjatura të ndërrimit të vajit nën kushte ekstreme operimi.

Vanellus Max Drain Eco 10W-40

Vanellus Max Drain Eco 10W-40 është një vaj motori nafte me SAPS të ulët.

Vanellus Max Drain 10W-40

Vanellus Max Drain 10W-40 është një vaj për motorët e naftës për punë të rënda i cili garanton një mbrojtje të sigurt dhe interval të zgjatur të ndërrimit të vajit për kamionët, autobusët dhe automjetet e rrugëve të këqija.

Vanellus Multi-Fleet 10W-40

Vanellus Multi-Fleet 10W-40 është një vaj motori nafte i gjithanshëm.

Vanellus Multi A 10W-40

BP Vanellus Multi A 10W-40 është një vaj premium pjesërisht sintetik për motor nafte të punëve të rënda.  

Vanellus Multi-Fleet 15W-40

Vanellus Multi-Fleet 15W-40 është një vaj motori nafte i gjithpërdorshëm.

Vanellus Multi A 15W-40

BP Vanellus Multi A 15W-40 është një vaj mineral premium për motor nafte të punëve të rënda.  

Vanellus Multi 15W-40

BP Vanellus Multi 15W-40 është një vaj mineral premium për motor nafte të punëve të rënda.  

Vanellus Multigrade 15W-40

Vanellus Multigrade 15W-40 është një vaj motori nafte.

Vanellus Multi A 20W-50

BP Vanellus Multi A 20W-50 është një vaj mineral premium për automjete e naftës të përdorura për punë të rënda.

Vanellus Multi 20W-50

BP Vanellus Multi 20W-50 është një vaj sintetik premium për automjete diesel të përdorura për punë të rënda.  

Vanellus Multigrade 20W-50

Vanellus Multigrade 20W-50 është një vaj motori nafte.

Vanellus Mono 10W, 20W, 30, 40

BP Vanellus Mono 10W, 20W, 30 dhe 40 janë projektuar për t’u përdorur në një gamë të gjerë aplikimesh që kërkojnë një vaj monogradë.