1. Home
 2. Customers
 3. myinvoice
 4. myinvoice help
 5. myinvoice-støtte

myinvoice-støtte

Trenger du hjelp til å logge på myinvoice eller endre passordet ditt? Klikk på problemet ditt nedenfor for å komme i gang.
Bruker-ID-en er ikke e-postadressen din. Da du først ble satt opp på myinvoice, ville du ha mottatt en e-post fra oss med detaljer om din bruker-ID. Hvis du ikke finner informasjonen om bruker-ID-en din, kan du kontakte oss. Vi sender deretter bruker-ID-opplysningene dine på nytt.
 • Du skal ha mottatt to e-poster fra oss, én med bruker-ID-en din og én med ditt midlertidige passord. De kan befinne seg i søppelpostmappen din. Hvis du ikke har mottatt disse e-postene, kan du kontakte oss, og angi at du ikke har mottatt disse e-postene.
 • Av sikkerhetshensyn ber vi deg om å endre ditt midlertidige passord til et passord du selv velger før du får tilgang til myinvoice første gang.
 • Klikk på den grønne knappen «Endre midlertidig passord» i e-posten med det midlertidige passordet, for å gå til påloggingssiden «Førstegangsbruker» på myinvoice. Når du blir bedt om det, skriver du inn bruker-ID-en din (ikke e-postadressen din) og det midlertidige passordet og trykker på «Send».
  •  Hvis du skriver inn det midlertidige passordet ditt på feil måte tre ganger, vil du bli låst ute av kontoen din. Kontakt oss for å be om et nytt midlertidig passord, og velg dette problemet fra listen over alternativer.
 • Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp et nytt passord etter eget valg. Et nytt vindu åpnes, og du vil bli bedt om å sette opp tre sikre spørsmål, som vil bli brukt til å bekrefte identiteten din hvis du glemmer passordet ditt.
 • Du vil deretter bli bedt om å bekrefte e-postadressen din. Klikk på «Fortsett» og kontroller at kontoopplysningene dine er riktige på neste side. Hvis du er fornøyd, velger du «Returner», så tas du til siden for valg av land.
 • Herfra går du til personikonet øverst til venstre på skjermen og velger «Logg på» for å logge på med din bruker-ID og nytt passord.
Log on for the first time

Hvis du tidligere har logget på myinvoice, men har glemt passordet ditt, følger du trinnene nedenfor:

 • Fraairbp.com/myinvoice-påloggingsskjermen går du til personikonet øverst til venstre på skjermen og velger «Glemt passord» fra rullegardinalternativene. Skriv inn bruker-ID (ikke e-postadressen din) og trykk på «Send».
 • Du vil bli bedt om å svare på ett av de sikre spørsmålene du satte opp tidligere. Skriv inn svaret ditt og trykk på «Send».
  • Hvis du svarer feil, har du en ny sjanse til å prøve igjen.
  • Hvis du ikke husker svaret på det sikre spørsmålet ditt, må du få satt opp et nytt passord. Kontakt oss for å be om dette.
 • Når du har svart riktig, kan du velge «Tilbakestill passord» som et alternativ på neste skjermbilde. Du vil da motta en e-post med en lenke som du kan bruke for å tilbakestille passordet ditt. Det kan ta noen minutter før e-posten når deg. Hvis du ikke mottar denne e-posten, må du først sjekke søppelpostmappen din. Hvis du fremdeles ikke har mottatt den, kontakter du oss og angir at du ikke har mottatt e-posten for tilbakestilling av passordet.
 • Følg lenken i e-posten, skriv inn det nye passordet ditt og klikk på «Send». Når passordet ditt er satt, klikker du på «Fortsett», så tas du til siden for valg av land. Herfra går du til personikonet øverst til venstre på skjermen og velger «Logg på».
 • Logg på som normalt med din bruker-ID og det nylig satte passordet.

Hvis du ikke kan tilbakestille passordet gjennom denne metoden, fordi du også har glemt bruker-ID-en din, kontakter du oss.

 

 • Fraairbp.com/myinvoice-påloggingsiden går du til personikonet øverst til venstre på skjermen og velger «Endre passord» fra rullegardinmenyen.
 • Skriv inn din bruker-ID (ikke e-postadressen din) og passord, og klikk deretter på «Send». På den neste skjermen har du muligheten til å endre passordet ditt og/eller de sikre spørsmålene dine ved å følge instruksjonene på skjermen.
For vanlige spørsmål, nyttige videoer og informasjon om hvordan du får mest mulig ut av myinvoice, klikker du her.