1. Home
 2. Customers
 3. myinvoice
 4. myinvoice help
 5. myinvoice hjälp

myinvoice hjälp

Behöver du hjälp med att logga in på myinvoice eller ändra ditt lösenord? Klicka på ditt problem nedan för att komma igång.
Ditt användar-ID är inte din e-postadress. När ditt konto konfigurerades på myinvoice fick du ett e-postmeddelande från oss med information om ditt användar-ID. Kontakta oss om du inte hittar uppgifterna för ditt användar-ID.  Vi skickar dina uppgifter för användar-ID igen.
 • Du bör ha fått två e-postmeddelanden från oss: ett med ditt användar-ID och ett med ditt tillfälliga lösenord. De kan finnas i din skräppostmapp. Om du inte har fått dessa e-postmeddelanden kan du kontakta oss och ange att du inte har fått dessa meddelanden.
 • Av säkerhetsskäl kommer vi att be dig ändra ditt lösenord till ett valfritt lösenord innan du loggar in på myinvoice för första gången.
 • Klicka på den gröna knappen ”Ändra ditt tillfälliga lösenord” i e-postmeddelandet med det tillfälliga lösenordet för att komma till inloggningssidan för ”Förstagångsanvändare” på myinvoice. Ange på begäran ditt användar-ID (inte din e-postadress) och ditt tillfälliga lösenord och tryck på ”Skicka”.
  •  Om du anger ditt tillfälliga lösenord felaktigt tre gånger kommer du att bli utestängd från ditt konto. Kontakta oss för att begära ett nytt tillfälligt lösenord, välj detta problem från listan med alternativ.
 • Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett nytt valfritt lösenord. Ett nytt fönster öppnas, och du blir ombedd att välja tre säkerhetsfrågor, som kommer att användas för att verifiera din identitet om du glömmer ditt lösenord.
 • Du kommer att bli ombedd att bekräfta din e-postadress. Klicka på ”Fortsätt” och kontrollera att dina kontouppgifter är korrekta på följande sida. Om du är nöjd väljer du ”Retur” så kommer du till sidan för att välja land.
 • Därifrån går du till personikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och väljer ”Logga in” för att logga in med ditt användar-ID och nya lösenord.
Log on for the first time

Om du tidigare har loggat in på myinvoice men har glömt ditt lösenord ska du följa stegen nedan:

 • Från inloggningssidan på airbp.com/myinvoice går du till personikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och väljer ”Glömt lösenord” från rullgardinsmenyn. Ange ditt användar-ID (inte din e-postadress) och tryck på ”Skicka”.
 • Du kommer att bli ombedd att svara på en av säkerhetsfrågorna du valt tidigare. Ange ditt svar och tryck på ”Skicka”.
  • Om du svarar fel har du ytterligare en chans att försöka igen.
  • Om du inte kommer ihåg svaret på säkerhetsfrågan måste ditt konto konfigureras med ett nytt lösenord. Kontakta oss för att begära detta.
 • När du har svarat rätt kan du välja ”Återställ lösenord” som ett alternativ på nästa skärm. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk att följa för att återställa ditt lösenord. Det kan ta några minuter för e-postmeddelandet att nå dig. Om du inte får detta e-postmeddelande ska du först titta i din skräppostmapp. Om du fortfarande inte har fått det bör du kontakta oss och ange att du inte har fått e-postmeddelandet för att återställa lösenordet.
 • Följ länken i e-postmeddelandet, ange ditt nya lösenord och klicka på ”Skicka”. När ditt lösenord är inställt klickar du på ”Fortsätt”. Då kommer du till sidan för att välja land. Därifrån ska du gå du till personikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och välja ”Logga in”.
 • Logga in som vanligt med ditt användar-ID och nya lösenord.

Om du inte kan återställa ditt lösenord genom denna metod eftersom du också har glömt ditt användar-ID kan du kontakta oss.

Om du vill uppdatera eller ändra dina säkerhetsfrågor följer du dessa steg:

 • Från inloggningssidan på airbp.com/myinvoice går du till personikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och väljer ”Ändra lösenord” från rullgardinsmenyn.
 • Ange ditt användar-ID (inte din e-postadress) och lösenord och tryck sedan på ”Skicka”. På nästa skärm har du möjlighet att ändra ditt lösenord och/eller säkerhetsfrågor genom att följa anvisningarna på skärmen.
För vanliga frågor, instruktionsvideoklipp och information om hur du får ut så mycket som möjligt av myinvoice kan du klicka här.